• CAUTA PRODUSUL DORIT: poti cauta un produs direct in campul special de cautare sau navigand in categoriile de produse direct din meniul afisat in stanga. Adauga produsele dorite in cosul de cumparaturi prin selectarea butonului “Adauga in cos.” Poti adauga in cos mai multe produse, din categorii diferite.
  • VERIFICARE COMANDA

Dupa adaugarea fiecarui produs, esti directionat automat in cosul de cumparaturi, aici poti sa revezi lista produselor selectate, sa actualizezi cantitatea sau sa renunti la unul sau toate produsele selectate.

DETALII DE FACTURARE SI LIVRARE COMANDA

Dupa adaugarea produselor dorite in cos, trebuie sa selectezi detaliile de facturare, metoda de plata dorita si modalitatea de livrare preferata (ridicare personala din showroom sau din oficiile postale, livrare prin curier).

Produsele resigilate nu beneficiaza de eventualele promotii care insotesc produsele noi.

Nu uita sa citesti termenii si conditiile si sa bifezi casuta “Prin trimiterea comenzii accept termenii și condițiile Mapa Navigatorului” inainte de a trimite comanda.

Pasul final pentru trimiterea comenzii este butonul “Trimit comanda”. La scurt timp dupa apasarea acestui buton vei primi un e-mail prin care se confirma inregistrarea comenzii.

  • SALVAREA DATELOR

Dupa fiecare comanda plasata, datele de livrare sunt salvate pentru a putea fi folosite ulterior.

Posibilitatea anularii unei comenzi sau livrari este disponibila in contul tau de client, sectiunea „Comenzile mele”.

Posibilitatea anularii unei comenzi sau livrari este disponibila in contul tau de client, sectiunea „Comenzile mele”.

In cazul in care anularea nu mai este posibila din cont, daca te-ai razgandit si nu mai vrei un produs din comanda, vrei alt produs decat cel comandat sau nu mai vrei niciunul dintre produsele comandate, ne poti anunta cat mai repede la 0765 952 122. Colegii nostri de la Suport 24/7 vor face tot posibilul sa iti modifice sau anuleze comanda.

In cazul in care o comanda contine produse vandute si livrate de Mapa Navigatorului si un card cadou, valoarea totala rezultata fiind de minimum 500 de lei, transportul gratuit nu se aplica. Mai exact, produsele vandute si livrate de Mapa Navigatorului din comanda respectiva trebuie sa fie de cel putin 500 de lei, astfel incat sa beneficieze de transport gratuit.

Taxa de livrare este de 14,99 lei pentru comenzile cu valoare mai mica de 500 lei care contin produse vandute si livrate de Mapa Navigatorului

Newsletter & Get Updates

Sign up for our newsletter to get up-to-date from us